Asus moederbord P5B socket 775


Grote foto asus moederbord p5b socket 775 computers en software moederborden
€ 129
Locatie Spijkenisse  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het P5B-moederbord ondersteunt de meest krachtige en energiezuinige Intel® Core™2 processoren. Het is voorzien van de Intel® P965-chipset en ondersteunt DDR2 800MHz dual-channel geheugenarchitectu

Extreme Prestaties! Minimaal Geluid! Maximale Energiebesparing!


Het P5B-moederbord ondersteunt de meest krachtige en energiezuinige Intel® Core™2 processoren. Het is voorzien van de Intel® P965-chipset en ondersteunt DDR2 800MHz dual-channel geheugenarchitectuur. Dankzij exclusieve innovatieve hulpprogramma’s – AI NOS™, AI Gear en AI Nap – kunnen gebruikers de werkingssnelheid aanpassen op basis van hun specifieke behoeften. De P5B is een koel en stabiel platform dat extreme prestaties, minimaal geluid en maximale energiebesparing levert! 

AI Lifestyle Serie 
De AI Lifestyle-serie moederborden brengen lifestyle en persoonlijk computergebruik samen. Ze bieden betere systeemprestaties zodat u kunt genieten van grafisch-intensieve spellen en applicaties. De audiomogelijkheden op het scherpst van de snede verbeteren de kwaliteit van het geluidsignaal op dramatisch wijze. Het doordachte ontwerp maakt eenvoudige systeem set-up mogelijk. Voor het creëren van een stille omgeving zijn verschillende nieuwe en verbeterde innovaties toegevoegd om geluidsniveau en temperatuur te verlagen. Verander uw manier van leven niet voor een computer. Laat de ASUS Lifestyle-serie in plaats daarvan de kwaliteit van uw leven verbeteren. 

CPU, CPU, Chipset en Grafische mogelijkheden

LGA775 Intel® 45nm Processor Gereed 
Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel 45nm CPU die nieuwe microarchitectuur eigenschappen introduceert voor betere prestaties op een bepaalde frequentie, tot 50% grotere L2-caches, en uitgebreide energiebeheermogelijkheden voor nieuwe energie-efficiëntie niveaus. 


LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
This motherboard supports the latest Intel® Core™2 processors in LGA775 Dit moederbord ondersteunt de nieuwst Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Het ondersteunt tevens Intel® volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU's. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU's ter wereld.Intel® P965-Chipset
De Intel® P965 Express-chipset is de nieuwste chipset ontwikkeld voor ondersteuning van maximaal 8GB dual-channel DDR2 800/667/533 architectuur, 1066/800 FSB (Front Side Bus), PCI Express x16 graphics en multi-core CPU. Het bevat in het bijzonder Intel® Fast Memory Access Technologie die het gebruik van beschikbare geheugenbandbreedte op aanzienlijke wijze optimaliseert en de latentie van de geheugentoegang reduceert. 

Eigenschappen geheugen


Dual-Channel DDR2 800 
DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties. 

ASUS Stille Thermische Oplossing


AI Gear 
Optimaliseer prestaties en stilte naar eigen behoefte!
Om een balans te vinden tussen zowel systeemprestaties als stilte, laat AI Gear gebruikers kiezen uit profielen voor het instellen van CPU-frequentie en vCore-voltage, om systeemgeluid en stroomverbruik te minimaliseren. Gebruikers kunnen de modus in real-time wijzigen vanuit het besturingssysteem op basis van hun behoeften. 

AI Nap 
Minimaliseer geluid en stroomverbruik indien tijdelijk afwezig! 
Dankzij AI Nap kunnen gebruikers h
Kenmerken: Kopen in Spijkenisse

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22375749

Meer Moederborden

Meer Moederborden aangeboden in deze subrubriek.