Gecko Covers Luxe Bookcase voor de Kobo Aura H2O Edition 2 -


sinds 12-10-2020 10:19:43

  • Grote foto gecko covers luxe bookcase voor de kobo aura h2o edition 2 computers en software overige computers en software
  • Grote foto gecko covers luxe bookcase voor de kobo aura h2o edition 2 computers en software overige computers en software
  • Grote foto gecko covers luxe bookcase voor de kobo aura h2o edition 2 computers en software overige computers en software
Grote foto gecko covers luxe bookcase voor de kobo aura h2o edition 2 computers en software overige computers en software Grote foto gecko covers luxe bookcase voor de kobo aura h2o edition 2 computers en software overige computers en software Grote foto gecko covers luxe bookcase voor de kobo aura h2o edition 2 computers en software overige computers en software
prijs: € 10,99
Locatie : Rosmalen  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze prachtige hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleder dat is afgewerkt met waterafstotende materialen. Ook beschikt de cover over een handige auto-wake functie en blijft de hoes gesloten wanneer nodig dankzij de sterke magneetsluiting.

Bescherm je Kobo Aura H2O Edition 2 met een unieke hoes van Gecko Covers! Een e-reader is een kostbaar bezit, om te voorkomen dat er iets mee gebeurd is het belangrijk om deze op de juiste manier te beschermen. Alle beschermhoesjes van Gecko Covers zijn op maat gemaakt, wat betekent dat deze Luxe cover perfect om jouw Kobo Aura H2O Edition 2 past. Voorkom krassen of een gebroken scherm!
4 voordelen van de hoes op een rij:
 ● Met Gecko ‘binnenhouder’, die het hele frame beschermt.
 ● Gaat automatisch aan/uit door ingebouwde ‘wake-up/sleep’ functie.
 ● Inventieve magneetsluiting.
 ● Conform Europese richtlijnen bieden wij twee jaar garantie.

 
Betrouwbare bescherming
De binnenkant van de Luxe hoes is voorzien van een houder waar je de e-reader gemakkelijk in schuift. Deze binnenhouder beschermt het gehele frame van je e-reader. Bovendien beschikt de beschermhoes over een stevige sluiting waardoor deze nooit zomaar open zal gaan wanneer de hoes bijvoorbeeld in je tas zit.
Wake-up/sleepfunctie
Dankzij de magneet die op de juiste plek in de hoes geplaatst is werkt de wake-up/sleepfunctie van je e-reader automatisch. Dit betekent dat je e-reader vanzelf aan en uit gaat wanneer je de hoes opent en dicht klapt.
Optimaal gebruiksgemak
Deze hoes is speciaal ontworpen voor de Kobo Aura H2O Edition 2 en is voorzien van de noodzakelijke openingen die ervoor zorgen dat de verschillende knoppen en ingangen van de e-reader eenvoudig te bereiken zijn. Zo kan de e-reader bijvoorbeeld opgeladen worden wanneer deze in de hoes bevestigd is.
Uitstekende kwaliteit
De hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Daarnaast zijn alle naden netjes afgewerkt in dezelfde kleur als de hoes waardoor het geheel er zeer fraai uitziet.
 
!!Verpakking is licht beschadigd, product is nieuw en gecontroleerd!!


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 8718969056410
 ● Type: simple
 ● Import prijs: € 10,99


Kenmerken: Kopen in RosmalenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24357839 Meld aan Aanbodpagina