Gecko Covers - Slimfit Waterproof Cover voor Kobo Aura One -


sinds 9-11-2021 03:00:46

  • Grote foto gecko covers slimfit waterproof cover voor kobo aura one computers en software overige computers en software
  • Grote foto gecko covers slimfit waterproof cover voor kobo aura one computers en software overige computers en software
  • Grote foto gecko covers slimfit waterproof cover voor kobo aura one computers en software overige computers en software
Grote foto gecko covers slimfit waterproof cover voor kobo aura one computers en software overige computers en software Grote foto gecko covers slimfit waterproof cover voor kobo aura one computers en software overige computers en software Grote foto gecko covers slimfit waterproof cover voor kobo aura one computers en software overige computers en software
prijs: € 15
Locatie : Koudum  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Bescherm je Kobo Aura One met een unieke hoes van Gecko Covers! Een e-reader is een kostbaar bezit, om te voorkomen dat er iets mee gebeurd is het belangrijk om deze op de juiste manier te beschermen. Alle beschermhoesjes van Gecko Covers zijn op maat gemaakt, wat betekent dat deze Luxe cover perfect om jouw Kobo Aura One past. Voorkom krassen of een gebroken scherm!

 

!!Verpakking is beschadigd, product is nieuw!!!


Betrouwbare bescherming
De binnenkant van de Luxe hoes is voorzien van een houder waar je de e-reader gemakkelijk in schuift. Deze binnenhouder beschermt het gehele frame van je e-reader. Bovendien beschikt de beschermhoes over een stevige sluiting waardoor deze nooit zomaar open zal gaan wanneer de hoes bijvoorbeeld in je tas zit.
Wake-up/sleepfunctie
Dankzij de magneet die op de juiste plek in de hoes geplaatst is werkt de wake-up/sleepfunctie van je e-reader automatisch. Dit betekent dat je e-reader vanzelf aan en uit gaat wanneer je de hoes opent en dicht klapt.
Waterproof
Alle materialen van deze cover zijn waterbestendig, deze beschadigd daarom niet wanneer het in aanraking komt met water. De buitenkant van de beschermhoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer, dit geeft de hoes een stijlvolle uitstraling.
Optimaal gebruiksgemak
Deze hoes is speciaal ontworpen voor de Kobo Aura One en is voorzien van de noodzakelijke openingen die ervoor zorgen dat de verschillende knoppen en ingangen van de e-reader eenvoudig te bereiken zijn. Zo kan de e-reader bijvoorbeeld opgeladen worden wanneer deze in de hoes bevestigd is. Daarnaast zit er een opening bij de lichtsensor zodat de e-reader automatisch de optimale helderheid kiest.
Uitstekende kwaliteit
De hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer. Daarnaast zijn alle naden netjes afgewerkt in dezelfde kleur als de hoes waardoor het geheel er zeer fraai uitziet.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 8718969055499


Kenmerken: Kopen in KoudumKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26716582 Meld aan Aanbodpagina