KB Logitech K120 Zwart bedraad Retailrt


€ 14,95
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat Nieuw
Oplaadbaar Niet oplaadbaar
Draadloos Niet Draadloos

Beschrijving

KB Logitech K120 Zwart bedraad Retail
Verpakking: retail
Aansluiting:USB,Numeriek Toetsenblok ja
Comfortabel en stil typen: U kunt comfortabel en geruisloos typen dankzij de vlakke toetsen die nauwelijks geluid maken en de standaardindeling met F-toetsen van normaal formaat en een numeriek toetsenblok.
Morsbestendig ontwerp: U hoeft zich geen zorgen te maken dat een ongelukje het einde van uw investering betekent, omdat de vloeistof gewoon weer uit het toetsenbord loopt.
Dun profiel: Het toetsenbord heeft een dun profiel en geeft u bureau een stijlvol tintje, terwijl u handen een comfortabelere, neutrale positie aannemen.
Stabiele, uitklapbare pootjes.: U kunt de pootjes uitklappen om de hoek van het toetsenbord met 8 graden te vergroten om zo tegemoet te komen aan uw ergonomische behoeften.
Plug-and-play USB-verbinding: Set-up is eenvoudig. U sluit het toetsenbord gewoon aan op de USB-poort van uw desktop, laptop of netbook en u kunt er direct mee aan de slag.
Goed leesbare toetsen: De vetgedrukte, helderwitte tekens zijn gemakkelijker te lezen; ideaal voor degenen die geen arendsogen hebben. Bovendien vervagen ze niet zo snel.
Geronde spatiebalk: Hiermee blijven uw handen in een neutrale positie, zodat u comfortabeler kunt typen.
Opmerking Met vlakke toetsen, een standaardindeling en een strak doch robuust ontwerp, biedt dit duurzame toetsenbord u een voortdurende, prettige type-ervaring.

Verzendkosten (Overboeking): €7.99
ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.
E-Mail (24/7 bereikbaar) postmaster@sunect.nl
Bedrijfgegevens: KvK: 53067746
Btw. Nr: NL135755189B02
Bankgegevens: Rabobank 137916612 IBAN: NL26RABO0137916612
Kenmerken: Staat: Nieuw, Oplaadbaar: Niet oplaadbaar, Draadloos: Niet Draadloos, Kopen in RotterdamE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 8650830

Meer Toetsenborden

Meer Toetsenborden aangeboden in deze subrubriek.