Logitech Cordless Desktop MK540 Advanced / Retail


  • Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden
  • Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden
  • Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden
  • Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden
Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden Grote foto logitech cordless desktop mk540 advanced retail computers en software toetsenborden
€ 62,95
Locatie Assen  (Drenthe)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De MK540 Advanced is een draadloze toetsenbord- en muiscombinatie die meteen vertrouwd aanvoelt, en is ontworpen voor precisie, comfort en betrouwbaarheid. Het toetsenbord van normaal formaat heeft...

De MK540 Advanced is een draadloze toetsenbord- en muiscombinatie die meteen vertrouwd aanvoelt, en is ontworpen voor precisie, comfort en betrouwbaarheid. Het toetsenbord van normaal formaat heeft toetsen met een vertrouwde vorm en grootte, en de ergonomisch gevormde, symmetrische muis is ontworpen om comfortabel in elke hand te passen.

Verbind uw toetsenbord en muis met één kleine Logitech Unifying™ USB-ontvanger. U profiteert van een betrouwbare, versleutelde draadloze verbinding met een bereik van 10 meter, vrijwel zonder vertragingen of uitval.

De toetsen zijn geoptimaliseerd voor meer nauwkeurigheid en een stillere toetsaanslag. Bovendien voelen het oppervlak en de toetsindeling meteen vertrouwd aan. Dankzij de handsteun en verstelbare voetjes profiteert u van langdurig comfort achter uw bureau.

Dankzij de ergonomische vorm en zachte rubberen handgrepen aan de zijkanten past de draadloze muis comfortabel in beide handen. Bovendien houdt u de touwtjes in handen dankzij verbeterde tracking en nauwkeurige cursorbesturing.

De handige, onmisbare sneltoetsen geven u direct toegang tot functies voor media, rekenmachine en batterijcontrole. U kunt de vooraf ingestelde Fn-toetsen zelfs aanpassen in Logitech Options om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Uw toetsenbord heeft 36 maanden lang geen nieuwe batterijen nodig en de muis gaat 18 maanden mee. Het toetsenbord is morsbestendig (tot 60 ml vloeistof) en de slijtvaste belettering van de toetsen zorgt dat deze niet snel zullen vervagen.

AFMETINGEN
Toetsenbord
Hoogte x breedte x diepte:
24 mm x 457,3 mm x 193,5 mm
Gewicht: 805 g (zonder batterijen)
Muis
Hoogte x breedte x diepte:
39,2 mm x 61,8 mm x 111,5 mm
Gewicht: 73,5 g (zonder batterijen, zonder ontvanger)
SYSTEEMVEREISTEN
Compatibel met:

Windows® 10 of later, Windows 8, Windows 7, Chrome OS™SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): Does not apply
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Logitech
 ● SKU (eigen artikel code): 282829570
Kenmerken: Kopen in Assen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21352505

Meer Toetsenborden

Meer Toetsenborden aangeboden in deze subrubriek.