MacBook Pro Retina 13 inch - Prachtig Retina scherm - zeer


  • Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple
  • Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple
  • Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple
  • Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple
Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple Grote foto macbook pro retina 13 inch prachtig retina scherm zeer computers en software apple
€ 799
Locatie Tilburg  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een icoon.
De MacBook Pro, een absoluut icoon op computergebied. De MacBook Pro kenmerkt zich door prachtig design en gebruik van hoogwaardige materialen. De software van Apple is speciaal ontwikkeld voor producten van Apple en voor niets anders. Dit zorgt voor een naadloze integratie en alles werkt samen in een perfecte harmonie.

Gebruikerssporen?
Dit betreft een Refurbished model, van binnen en buiten streng gecontroleerd en gereviseerd, in technische top staat met garantie! Dit model is in zeer nette staat en heeft ,enkele, lichte gebruikerssporen. Absoluut geen grote deuken, maar een krasje hier of daar is mogelijk, wij durven te zeggen dat ze er goed uit zien!

Past dit model bij u?
Dit refurbished model is een echte alleskunner! Prachtig design met een hoogwaardig Retina scherm, kraakhelder beeld! Standaard voorzien van een bloedsnelle SSD hardeschijf, dit is een hardeschijf zonder bewegende delen waardoor de MacBook alle programma's in rap tempo opstart. Door het 13 inch scherm is hij ook nog eens compact en makkelijk mee te nemen. Krachtige i5 processor en 8GB ram maken het geheel af. Photoshop? Geen probleem! Videobewerking? Let's go! Als je echt op hoog niveau video's bewerkt is een model met 16GB ram of misschien zelfs een i7 processor geen overbodige luxe. Maar voor 75% van de gebruikers, is dit model een top compagnon. 

Advies van een specialist?
Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keus. U kunt ons bellen, mailen of een berichtje sturen op Facebook. Vindt u het prettig om het product in het echt te bekijken? Geen probleem en bel voor een afspraak!

Specificaties:

2,4GHz Intel Core i5
8GB RAM
256GB SSD
Intel Iris Pro
13'' Retina (2560×1600)


SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Model: MacBook Pro
 ● SKU (eigen artikel code): 1084
Kenmerken: Kopen in Tilburg

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 19790229

Meer Apple

Meer Apple aangeboden in deze subrubriek.