Native Instruments Komplete 11 Ultimate- Kloon


Grote foto native instruments komplete 11 ultimate kloon computers en software overige
€ 738
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Komplete 11 Ultimate is een fantastisch en extreem uitgebreid muziekproductieprogramma. Daarmee is het maken van professionele producties, bladmuziek, mixes, en sound designs een eitje. Een inspirerende collectie van 87 instrumenten en 18.000 geluiden, effecten, cutting-edge synthesizers, prachtig gesamplede akoestische instrumenten, rijke orkestrale libraries, en innovatieve sound design hulpmiddelen, maakt Komplete 11 Ultimate jouw beste vriend.

Van filmmuziek tot muziek voor videogames, met de orkestrale hulpmiddelen en klanken die ingebouwd zitten in Komplete 11 creëer je binnen de korste keren de meest prachtige soundscapes, en emotionele symfonieën. Komt compleet met Symphony Essentials, Emotive Strings, Rise & Hit, Damage, en nog veel meer.

Ontdek de kracht van synthesizers en elektronische muziek. Met Komplete 11 Ultimate heb je de laatste technologische snufjes ter beschikking om direct aan de slag te kunnen. Daarnaast heb je met Komplete 11 het volledige assortiment synthesizers van Native Instruments voorhanden. Bovendien kun je nieuwe werelden van geluid gaan ontdekken met Form, Flesh, Razor en nog veel meer.

Duik in de uitgebreide database van perfect gesamplede akoestische instrumenten die ondersteund worden door 's werelds krachtigste sampler: Kontakt. Bij Komplete 11 krijg je de laatste versie van Kontakt, plus Session Guitarist—Strummed Acoustic, de Definitive Piano Collection, de Abbey Road Drummer serie, Session Horns Pro, en nog veel meer.

Als klap op de vuurpijl heb je een uitgebreide database aan effecten tot je beschikking. Van Reverb Classics en de Replika XT delay, tot meerdere klassieke compressor emulaties, EQ's, saturators, en nog veel meer. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos en alle bijgeleverde software te veel om op te noemen.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Native Instruments
 ● SKU (eigen artikel code): KOMPLETE11ULTI
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20019047

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.