Oki MB451dn


sinds 22-1-2022 03:11:37

prijs: € 225
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingHet 4-in-1 apparaat voor kleine bedrijven of thuiskantoor
· A4 Mono 4-in-1 MFP, 1-5 gebruikers
· Printsnelheid van 29ppm en eerste afdruk na 5 seconden
· Standaard RADF en duplex
· Papierinvoer van 251 vellen maximum
· PCL printertaal emulatie
· Wireless aansluiting met de MB451dnw
De MB451dn is perfect voor een klein bedrijf of thuiskantoor waarin het gebruik niet groot is, de eisen minder hoog zijn en ruimte een groot goed is. Met afdruksnelheden van 28 ppm, een gebruikersvriendelijk, grafisch LCD-scherm, en de one touch-toetsen, heeft u in één compact apparaat de functionaliteit voor afdrukken, scannen en faxen binnen handbereik. Voor nog meer veelzijdigheid kan de 4-in-1 MB451dnw draadloos op het netwerk worden aangesloten, waardoor uw MFP overal in kantoor geplaatst kan worden zonder te hoeven worden aangesloten op netwerkpoorten. Als het budget beperkt is, haalt u met een kleine investering de MB451dn als de ideale oplossing in huis.
Snel, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik
De MB451dn A4 multifunctional staat bekend om zijn beproefde en bekroonde technologie, en bepaalt voor zwart/wit het nieuwe niveau voor de multifunctionele veelzijdigheid op kantoor.
Dankzij de veelzijdige mogelijkheden voor papier kan de MB451dn veel soorten documenten afdrukken, van labels tot spreadsheets, facturen, offertes, formulieren, technische tekeningen en nog veel meer, waardoor hij ideaal is voor verschillende type organisaties en werkgroepen, zoals voor de detailhandel, het hotelwezen, de bouwsector, de financiële sector en de gezondheidszorg. Hij is in feite perfect voor elke organisatie die behoefte heeft aan een zwart/wit printer met de extra mogelijkheid om te kunnen kopiëren, scannen en faxen.
Voortreffelijke eigenschappen die u ondersteunen bij het dagelijks afdrukken
Vol met uiterst handige functionaliteit, eco-functies en standaard eigenschappen, waaronder een RADF voor 50 vellen waarmee u dubbelzijdige documenten kunt kopiëren en scannen, tegen minder co²-uitstoot en lagere kosten en een USB poort vooraan om metteen af te drukken van een USB-stick
Minder gevolgen voor het milieu
De MB451dn is één van de meest milieubewuste A4 zwart/ wit-MFPs verkrijgbaar door zijn grote aantal mogelijkheden om uw organisatie te helpen minderen in het energieverbruik, de impact op het milieu en de vaste kosten.
Deze omvatten verminderd energieverbruik door het combineren van meerdere apparaten in een, geavanceerde LED- technologie, Eco en Deep Sleep modi, verminderd gebruik van toner door een Toner Save functie en dubbelzijdig printen, gecombineerd in één ergonomisch en super betrouwbaar app.
Flexibele verwerking van media om de productie te optimaliseren
Met een verstelbare, handmatige papierlade, beschikt de MB451dn over de mogelijkheid om papier van diverse afmetingen en diktes te kunnen afdrukken, van A6 tot 1321 mm en een papierdikte van tot wel 160 gsm voor meer flexibiliteit en efficiënter gebruik. Voeg daarbij automatisch dubbelzijdig afdrukken aan toe, kopiëren, scannen, faxen en een RADF standaard en je hebt een eenvoudige, efficiënte en kosteneffectieve manier voor het afhandelen van dubbelzijdige documenten
Extra functionaliteit voor het beheren van uw drukwerk
Beheer en controle van uw netwerkprinters en MFP’s met een krachtige rapportage structuur; PrintSuperVision. Hierdoor kunne
Kenmerken: Kopen in AmsterdamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24616355 Meld aan Aanbodpagina