Propellerhead Reason 8- Kloon


Grote foto propellerhead reason 8 kloon computers en software overige
€ 301
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Reason is muzieksoftware die ontwikkeld is met enkel de gebruiker in gedachte. Wat voor muziek je ook wilt maken, of je nu een beginner of expert bent, Reason helpt je om jouw muziek vanuit je hoofd naar buiten te brengen. Versie 8 zorgt voor een snellere en nog gemakkelijkere interface met een geheel nieuwe vormgeving en een nog soepelere creative flow. Sleep en plaats alle vensters precies zoals jij het fijn vindt werken. Ontdek snel nieuwe inspirerende geluiden door de nieuwe browser. Probeer nieuwe versterker- en speakermodellen uit van Softube. De mogelijkheden zijn eindeloos, met Reason gaan alle remmen los!

Een versterker van je creativiteit
Reason gebruikers kennen de kracht van deze software en prijzen haar al sinds het begin. Het intuïtieve gebruik van de virtuele instrumenten doet meer denken aan het bespelen van echte instrumenten dan het bedienen van software.

Slepen en plaatsen is nu mogelijk binnen het volledige rack van Reason. Hierdoor kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk instrumenten maken door een synth patch naar de sequencer te slepen, direct samples naar de pads te slepen in Kong of om unieke effecten te creëren door patches naar de rack te slepen.

Nieuwe versterkers en speakers
De versterkers en speakers in Reason zijn nu zo gemaakt dat ze je nog meer de ruimte geven jouw creativiteit te laten spreken wanneer je gitaar of basgitaar opneemt. De twee apparaten komen met eersteklas modeling van klassieke versterkers en speakers gecombineerd met een aantal fantastische presets.

Het echte verschil zit hem in de details. Vele kleine veranderingen en verbeteringen onder de motorkap van Reason zorgen ervoor dat het programma beter dan ooit te voren werkt. Maar ook de toevoeging van vele zichtbare functies zullen het plezier met het werken met Reason drastisch verbeteren.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Propellerhead
 ● SKU (eigen artikel code): 100800010
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20780338

Meer Overige

Meer Overige aangeboden in deze subrubriek.