Screenprotector van krasbestendig glas voor de Garmin Foreru


sinds 31-7-2020 4:03:28

  • Grote foto screenprotector van krasbestendig glas voor de garmin foreru computers en software overige
  • Grote foto screenprotector van krasbestendig glas voor de garmin foreru computers en software overige
Grote foto screenprotector van krasbestendig glas voor de garmin foreru computers en software overige Grote foto screenprotector van krasbestendig glas voor de garmin foreru computers en software overige
prijs: € 7,95
Locatie : Burgum  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Voorkom krasjes en beschadigingen op de Garmin Forerunner 945 met deze krasbestendige screenprotector
Wanneer er vuil, stof of modder op het scherm komt van uw horloge kunnen deze lelijke krassen op het scherm veroorzaken. Ook het stoten van het horloge kan zorgen voor een beschadiging of grote kras in het scherm. Deze bescherming van gehard glas zorgt ervoor dat het scherm goed beschermd is en dat er geen krassen op het scherm van het Garmin Forerunner 945 sporthorloge komen.
De glazen bescherming is behandeld met een coating waardoor deze protector zeer kras bestendig is en goede bescherming biedt tegen krassen en andere beschadigingen op het LCD display.
Het aanbrengen van de screenprotector is gemakkelijk, er is geen lijm nodig. De protector zuigt zichzelf vast op het scherm.
Bent u zuinig op uw Garmin Forerunner 945 en wilt u krassen of krasjes op het LCD scherm voorkomen, dan is deze screen protector van kraswerend glas een must have!
Deze screen protector wordt geleverd met een tweetal schoonmaakdoekjes om het scherm schoon en vetvrij te maken voordat de protector wordt aangebracht.


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in BurgumKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23303032 Meld aan Aanbodpagina