Screenprotector voor de Suunto Spartan Trainer van gehard gl


sinds 16-7-2020 4:08:12

  • Grote foto screenprotector voor de suunto spartan trainer van gehard gl computers en software overige
  • Grote foto screenprotector voor de suunto spartan trainer van gehard gl computers en software overige
  • Grote foto screenprotector voor de suunto spartan trainer van gehard gl computers en software overige
Grote foto screenprotector voor de suunto spartan trainer van gehard gl computers en software overige Grote foto screenprotector voor de suunto spartan trainer van gehard gl computers en software overige Grote foto screenprotector voor de suunto spartan trainer van gehard gl computers en software overige
prijs: € 7,95
Locatie : Burgum  (Friesland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Voorkom krassen en andere beschadigingen op het scherm van uw Suunto Spartan Trainer sport horloge met deze week krasbestendige screenprotector van gehard glas
Bent u zuinig op uw Suunto Spartan Trainer horloge en zoekt u naar bescherming voor het scherm, dan is deze glazen screenprotector precies wat u zoekt!
Als u uw Suunto horloge vaak gebruikt, en ook in slechte condities, tijdens een mudd-run, survival tocht of hardloopsessie in weer en wind, dan is de kans aanwezig dat modder, zand of andere invloeden een krasje of diepere kras op het scherm veroorzaken. Dit is zonde en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Met behulp van deze protector wordt het LCD scherm goed beschermd!
Het glasplaatje is niet alleen zeer krasbestendig, maar ook erg dun. Hierdoor valt het amper op wanneer de screen protector is aangebracht op het scherm.
Het aanbrengen is zeer eenvoudig. Lijm of andere bevestigingsmaterialen zijn niet nodig. Het glasplaatje zuigt zichzelf vast op het scherm. De protector wordt geleverd met een tweetal schoonmaakdoekjes, om het scherm eerst goed te ontvetten en reinigen voordat deze screenprotector wordt aangebracht.
Wil u het scherm van uw Suunto Spartan Trainer netjes en krasvrij houden, dan is dit precies waar u naar op zoek bent!


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden


Kenmerken: Kopen in Burgum



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23839929 Meld aan Aanbodpagina