Wordpress Websites Vanaf €99,99


Grote foto wordpress websites vanaf 99 99 computers en software programmeren
€ 99,99
Locatie Van houtenindustriepark 11 a  (Noord-Holland)

Kenmerken

Copy Ja

Beschrijving

GOEDKOOP WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN | €99,99

Wilt u goedkoop een mooie WordPress website laten maken voor uw bedrijf? WIj kunnen al vanaf €99,99 ex btw een hele mooie WordPress website maken voor uw bedrijf wanneer de website bij ons wordt gehost.

Wij werken voor de bouw van WordPress websites met het Divi theme van Elegant Themes. Wij installeren dit theme en de Divi Booster plugin gratis voor u, wanneer u een website bij ons koopt. Bij elkaar kosten dit theme en deze plugin $80 dollar. En dat hoeft u niet te betalen bij ons.

Hoe werkt dit?

Stap 1.
U selecteert een mooi ontwerp uit op de website van Divi Theme Examples.
onze website-theme-showcase/
Deze website heeft honderden ontwerpen van hele mooie Divi Theme websites waar u uit kunt kiezen.

Enkele voorbeelden van Divi theme ontwerpen:
http://www.thegoodisgood.com/
http://qualitywaterservices.com/
http://www.lorraineclaire.com/
http://www.poopatrol.com.au/
http://lynnkwagner.com/

Stap 2.

U levert alle informatie die wij nodig hebben bij de bouw en configuratie van uw site aan. Teksten per pagina apart in een Word document. Fotos in de juiste afmetingen, etc.

Hiervoor krijgt u bij de start van het project een vragen lijst document van ons..

Stap 3.
Wij bouwen en controleren de site op basis van de door u aangeleverde informatie en uw site is heel snel online en operationeel.

Wij kunnen uw website natuurlijk ook verder uitbreiden met extra functies, de kosten voor het uitbreiden van de standaard WordPress website vindt u op onze website.

De kosten voor het hosten van een WordPress website zijn €60,00 ex btw per jaar bij ons. Wij kunnen de website ook installeren op de hosting server van een derde en de kosten hiervoor zijn eenmalig €50,00 ex btw.

Wij helpen u ook graag met de zoekmachine optimalisatie, het onderhoud en het beheer van uw website. Na de bouw van uw website hoeft u dus niet opzoek naar een nieuwe partij. Voor een kleine vergoeding kunnen wij ervoor zorgen dat uw website snel bezoekers krijgt. Dit doel bereiken wij door gratis advertenties en forum berichten online te plaatsen en uw website te promoten op social media.

Ook helpen wij u graag bij het uploaden van productinformatie en het wekelijks of maandelijks maken van back ups.

Een goede WordPress webwinkel hoeft niet duur te zijn. U kunt voor een goedkope prijs al een hele mooie webshop laten maken.

Kenmerken: Copy: Ja, Kopen in Van HoutenIndustriepark 11 AE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 15901823

Meer Programmeren

Meer Programmeren aangeboden in deze subrubriek.