Canon DR9080C High Speed Document Scanner A3 USB

sinds 10-10-2021 03:11:04

Grote foto canon dr9080c high speed document scanner a3 usb computers en software scanners
prijs: € 1250
Locatie : Baarle-nassau  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met de DR-9080C kunt u supersnel kwalitatief hoogwaardige 24-bits kleurenscans maken. De DR-9080C is de ultieme scanner voor tal van zakelijke toepassingen.

Kenmerken

Hoge scansnelheden tot maximaal 90 ppm in zwart-wit en 50 ppm in kleur
A3 scannen
Superieure scankwaliteit, tot maximaal 600 dpi
MultiStreamTM-technologie
Detectie van dubbele invoer en nietjesAlgemene beschrijving


Superieure scansnelheid
Dankzij de interne JPEG-compressie en een nieuwe CIS (Contact Image Sensor) worden documenten veel sneller gescand. De DR-9080C is goed voor maar liefst 90 ppm in zwart-wit en grijstinten (A4 staand, 200 dpi), maar ook in kleur (A4 staand, 100 dpi). Bij dubbelzijdig afdrukken haalt de DR-9080C een ongeëvenaarde 180 ipm.


Uitstekende kwaliteit
Voor het scannen van documenten met hoge kwaliteit heeft de DR-9080C een uitvoerresolutie van maximaal 600 x 600 dpi met een verfijningsfunctie om het moiré-effect te verkleinen en de kwaliteit te verhogen. Geavanceerde tekstverbetering vergroot de leesbaarheid van lichtgedrukte tekst, en een dubbel lichtsensorsysteem voorkomt dat vouwen in het origineel schaduwlijnen vormen op de scan.


A3 en kleurvoordeel
De DR-9080C scant tot maximaal A3 en kan verschillende papierformaten en -dikten aan in gemengde batches. Daarnaast beschikt deze scanner over 24-bits kleurondersteuning geschikt voor een breed scala aan zakelijke toepassingen.


Bekende betrouwbaarheid

De DR-9080 maakt gebruik van een nieuw invoermechanisme, gecombineerd met het sterke en duurzame originele rollensysteem van Canon. Hierdoor ondersteunt de scanner meer papierdikten en is de papierinvoer betrouwbaarder.


MultiStreamTM-efficiëntie
Met de geavanceerde MultiStreamTM-technologie kunnen afbeeldingen gelijktijdig worden gescand met twee verschillende scanmodi. Eén scan kan bijvoorbeeld in kleur zijn, terwijl de ander in zwart-wit wordt afgedrukt. Het kleurenbeeld kan vervolgens worden opgeslagen als archief, terwijl het zwart-witbeeld kan worden opgeslagen voor OCR-gebruik.


Compact en gebruiksvriendelijk
Een compact maar robuust ontwerp garandeert zowel gemakkelijke plaatsing als absolute betrouwbaarheid. Het eenvoudige bedieningspaneel op de scanner zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening. De scanner maakt minder geluid voor stil gebruik. De detectie van dubbele bladinvoer en nietjes draagt tevens bij tot een probleemloze werking.
Second Life computers BV is gespecialiseerd in gebruikt I.T. materiaal. Dit met een extra specialisatie en zeer uitgebreid gamma aan Kassasystemen en POS (Point of Sale) Hardware.
Wij hebben steeds duizenden kassaprinters en barcode scanners in stock.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Gebruikt
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in BAARLE-NASSAU


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26146424 Meld aan Aanbodpagina