evtoets


sinds 30-4-2022 15:55:47


prijs: € 50
Locatie : Heerenveen  (Friesland)

Kenmerken

Copy : Nee

Beschrijving

Evtoets. Deze training behandeld het veilig werken aan de e-Voertuigen. De risico's kunnen bij ondeskundig handelen/werken leiden tot ernstige schades en letsels. Daarvoor is er met de ontwikkeling van e-voertuigen de norm NEN 9140:2019 uitgebracht, waarin wordt geregeld het werken aan deze voertuigen. In de e-Voertuigen kunnen gevaarlijke oplopende elektrische spanningen aanwezig zijn.
.
De bedrijven / personen die werken aan/met e-Voertuigen moeten aantoonbaar bevoegd zijn om te mogen werken aan e-Voertuigen. Om te mogen werken is het belangrijk dat men zich houdt aan de richtlijnen, zoals voorgeschreven in de norm NEN 9140. De norm NEN 9140 geeft invulling aan de Arbowet.
.
.
Voor u als autotechnicus of 1e autotechnicus is er een training met een certificaat na afloop van de cursus.
.
Voor bedrijven is er een trainingspakket, zodat u als bedrijf kunt voldoen aan de gestelde eisen. Het pakket bestaat uit een online training voor 2 of meerdere personen met een werkmap met daarin de norm 9140. De online trainingen zijn inclusief certificaten.
.
Elearn-academy is een onafhankelijke uitgever en adviesbureau. Wij ontwikkelen lesstof en leersystemen en verzorgen al jaren (e-learning) trainingen voor scholen en bedrijven.
Apktoets, VCAtoets, Aircotoets.
Voor informatie: elearn-academy.
Kenmerken: Copy: Nee, Kopen in Heerenveen


Stuur bericht
Advertentienummer: 28596852 Meld aan Aanbodpagina