INKOOP VAN GEBRUIKTE TFT-MONITOREN en meer !


Grote foto inkoop van gebruikte tft monitoren en meer computers en software monitoren
n.o.t.k.
Locatie Hardinxveld-giessendam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat Gebruikt
Hoogte verstelbaar Nee

Beschrijving

Wij zijn altijd op zoek naar gebruikte- en werkende computers, servers, notebooks, switches, routers, tablets en randapparatuur.

Wanneer u nieuwe hardware gaat aanschaffen is het vaak een vervanging van de bestaande apparatuur. Deze oude apparatuur is in de meeste gevallen in financiële en technische zin afgeschreven. Dit hoeft gelukkig niet te betekenen dat deze hardware geen waarde meer heeft. ABZ Trading kan op basis van specificaties en aantallen een voorstel voor u opstellen. Naast een reële prijs voor de oude hardware biedt ABZ-Trading ook een softwarematige- en hardwarematige datavernietiging aan, zodat u er van verzekerd kunt zijn dat de data voorgoed is verwijderd. Wij vetrekken hiervoor een verklaring aan u. Heeft de apparatuur geen of te weinig waarde; dan bieden wij u een milieuvriendelijke verwerking van de hardware aan. ABZ-Trading biedt bruikbare oudere hardware een tweede leven.

Inkoop algemeen
We kopen graag gebruikte computerapparatuur in van bedrijven, instellingen en overheden, controleren deze op de juiste werking, wissen de harde schijven en geven de hardware dus een tweede leven mee. Niet alle hardware heeft nog waarde in deze snelle tijd, maar we zijn wel bereid om alle overtollige- en/of afgeschreven hardware van u in te nemen. Ook zijn we heel transparant als het gaat om de waarde die deze hardware voor ons heeft. Het innemen, ophalen, uitzoeken, testen, verkopen, recyclen en alle activiteiten om de producten te verkopen kost veel tijd- en dus geld. Wij zijn met deze werkwijze al sinds eind 2002 actief, en we hebben dan ook veel gerenommeerde relaties in onze portfolio.

Wat is onze werkwijze bij inkoop/ inname?
U laat aan ons weten van welke computerapparatuur u afstand wilt nemen, u ontvangt van ons een reactie- en voorstel. Als we het eens worden maken we afspraken die wij aan u per mail bevestigen. Met eigen transport halen we de apparatuur op (alleen voor bedrijven), uiteraard op afspraak, we nemen de apparatuur in, wissen de harde schijven en testen de ingenomen hardware, we koppelen de status aan u terug en verstrekken indien afgesproken de een verklaring voor het wissen van de harde schijven en betalen u uit. Indien gewenst kunnen we ook bij inname- en snelle inventarisatie contant met u afrekenen.

Welke apparatuur heeft voor ons handelswaarde als we inkopen?
Werkende Pc's vanaf Core i3 processoren en hoger, werkende servers vanaf Intel Quad Core en hoger, werkende notebooks vanaf Core i3 en hoger, werkende smartphones, werkende TFT-monitoren vanaf 21" formaat, werkende netwerkapparatuur zoals switches en routers en firewalls, 19" racks en werkende UPS-en. In de regel hebben we het hier over hardware van maximaal 5 jaar oud. Overige hardware zoals Pcs, servers, notebooks met Core 2 Duo en lagere processoren nemen we graag van u in, maar dit heeft voor ons alleen waarde voor recycling dus ontvangt u hiervoor GEEN VERGOEDING!

Defecte hardware?
We nemen van u ook defecte Pc's, servers, notebooks en overige randapparatuur in, recyclen deze in Nederland en we zorgen er dus voor dat alles hergebruikt kan worden. Hiervoor betalen we geen vergoeding aan u uit !

Wat kunt u dus aan ons aanbieden?
Werkende- en defecte Pc's, werkende- en defecte servers, werkende- en defecte notebooks, werkende- en defecte smartphones, werkende- en defecte tablets, werkende- en defecte storage systemen, werkende- en defecte switches en routers, werkende- en defecte serveronderdelen

Algemeen
We kopen alleen gebruikte- en/of afgeschreven hardware van bedrijven, instellingen en gemeentes in...vanaf 10 eenhe
Kenmerken: Staat: Gebruikt, Hoogte verstelbaar: Nee, Gevraagd in Hardinxveld-GiessendamE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 14143141

Meer Monitoren

Meer Monitoren aangeboden in deze subrubriek.